Üdvözöljük webáruházunkban!

 

                                           Kedves Vásárlónk!

Ismét elérkeztünk a Karácsony előtti hajrához, amit nehezebben kezelünk a megszokottnál. A rendelés leadásakor vegyétek figyelembe, hogy a megnövekedett rendelésszám , és a fizikai korlátaink miatt, a rendelések összekészítése, és postára adása 2-5 munkanap! Az elsőbbségi postázás a posta szállítási időgaranciájára vonatkozik. Ahhoz, hogy a megrendelt termékeket még az Ünnepek előtt megkapjátok, a rendelés leadásának legkésőbbi időpontja 2019. 12. 13.

 

               

   


Elgondolkodtunk azon,s utána számoltunk, hogy mennyi " szemetet " termelünk azzal, hogy a rendeléseteket eljuttatjuk hozzátok.
Ha rendeltél már tőlünk, akkor tudod, hogy a gyöngyöket celofán tasakba, vagy zip-lock tasakba rakjuk, azt egy újabb műanyag tasakba, majd a sérülés elkerülése érdekében egy légpárnás műanyag fóliába csomagoljuk, műanyag ragasztószalaggal átragasztjuk, s általában, egy légpárnás borítékban küldjük el.
Évi sok-sok ezer légpárnás boríték, sok száz négyzetméter légpárnás fólia, sok-sok ezer műanyag zacskó, több száz tekercs műanyag ragasztószalag.
Miután kibontottad a csomagot, ez a sok-sok műanyag megy a szemétbe.
Szeretnénk lehetőséget biztosítani, hogy másképpen lehessen.
A szállítási módoknál van lehetőség, környezetbarát csomagolásban kérni.
Tegyünk együtt egy tisztább világért!


Nagyban gondolkozol?

Nézz körül nagykereskedelmi oldalunkon!

Itt találod:

Webáruház készítés